Week van de Toegankelijkheid opent met online Festival

Iets cultureels. Iets sportiefs. Iets leerzaams. Of gewoon iets leuks. Het gaat allemaal voorbij komen in het openingsfestival van de Week van de Toegankelijkheid. En dat allemaal online dus. En uiteraard toegankelijk. Want daar draait het allemaal om in de week van 5 t/m 9 oktober: aandacht voor (digitale) toegankelijkheid.

Workshops en podia

Aan het programma wordt nog hard gewerkt, dus dat staat nog niet vast. Zeker is wel dat het gevarieerd en inspirerend wordt. We bereiden verschillende workshops voor. En op diverse podia presenteren we voorstellingen of demonstraties. We doen dat samen met verschillende partners uit ons netwerk.

Wanneer

De datum ligt al wel vast: maandag 5 oktober, van 16.00 tot 18.00 uur. Wil je een seintje krijgen als het programma bekend is en je je kunt aanmelden? Laat hier je e-mailadres achter

Jubileum

We hebben het nog niet aan de grote klok gehangen, maar de komende editie van de Week van de Toegankelijkheid is de 20ste. We zitten dus in een jubileumjaar. Ook daar ga je bij het festival wel iets van merken.

Bron: Week van de Toegankelijkheid

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.