Week tegen Eenzaamheid

Kom erbij! In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen. De Week tegen Eenzaamheid 2020 is van 1 t/m 8 oktober.

Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid 2020 een succes!

Corona

De beperkende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, maken het organiseren van activiteiten extra uitdagend. We vragen nadrukkelijk iedereen zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Geef je op voor het Slotevent

Op donderdag 8 oktober (15.45 – 17.30 uur) is het (digitale) Slotevent voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema eenzaamheid. Dit jaar digitaal, dus anders dan anders, maar zeker net zo inspirerend en informatief. Bekijk het programma en meld je aan!

Op 1 oktober is het (digitale) openingsevent voor gemeenten en Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid-deelnemers. Dit event is op uitnodiging.

Actieprogramma Eén tegen eenzaamheid

De Week tegen Eenzaamheid 2020 wordt in het kader van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid georganiseerd door het ministerie van VWS.

Bekijk hier welke honderden activiteiten door het hele land worden georganiseerd.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.