Hulpmiddelen » Otolift Trapliften

Een betrouwbaar familiebedrijf sinds 1891

Otolift Trapliften is een geruime tijd Marktleider in Nederland en heeft daarnaast ook vestigingen in België, Frankrijk, Italië en Engeland. In 2015 werd Otolift Trapliften door het Nationale Business Instituut verkozen tot beste bedrijf in de trapliftenbranche. Met meer dan 70 auto’s op de weg en meer dan 110.000 geplaatste trapliften in Nederland bent u bij Otolift verzekerd van kwaliteit en service. Otolift is niet voor niets de meest gekochte traplift van Nederland!

Altijd een oplossing!

Bij Otolift bent u verzekerd van een goede oplossing. Door ons uitgebreide assortiment trapliften kunnen wij voor iedere trapsituatie een traplift aanbieden. Ook voor extreem smalle trapliften! Daarnaast bieden wij ook tweedehands trapliften aan en heeft men de mogelijkheid een traplift te huren (vanaf één maand mogelijk). Onze trapliften worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Bergambacht en zijn hierdoor snel leverbaar en scherp geprijsd!

Onze trapliften thuis uitproberen

Bij Otolift zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Om onze klanten een goed beeld te geven van de kwaliteit, het design en het gebruikersgemak rijden onze adviseurs (als enige in de trapliftenbranche) in showroombussen waar men de traplift kan uitproberen. Dit thuisbezoek is geheel vrijblijvend en gratis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor het aanbod trapliften

Otolift Trapliften

Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
0800 444 777 2

E-mail: info@otolift.com
Website:  www.otolift.nl