Hulpmiddelen » Smienk Trapliften

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!
Wordt het beklimmen van de trap in uw huis een uitputtingsslag? Bent u bang dat u onderweg valt, of werken uw benen niet meer goed mee? En wilt u toch graag zelfstandig thuis blijven wonen? Dan is een traplift voor u de oplossing. Met een traplift blijft elke ruimte in uw huis toch bewoonbaar en bent u niet afhankelijk van de hulp van anderen. Maar waarom zou u een nieuwe traplift aanschaffen als u een gebruikte traplift aan kunt schaffen van dezelfde kwaliteit, alleen duizenden euro’s goedkoper? Wie wil er nou niet duizenden euro’s besparen? Smienk Trapliften is dé nummer 1 in gebruikte trapliften!
 
Tweedehands traplift – een slimme keuze
Een tweedehands traplift is een stuk voordeliger dan een nieuwe. Maar is een gebruikte traplift wel veilig? Past zo’n tweedehands traplift ook in úw woning? En mocht u inderdaad een tweedehands traplift kopen, hoe zit het met de installatie, het onderhoud en de service? U wilt niet het risico lopen dat uw traplift het begeeft en u niet meer naar boven of naar beneden kunt.
 
Solide tweedehands trapliften
Wij kunnen u geruststellen. Als grootste Nederlandse leverancier van gebruikte trapliften biedt Smienk Trapliften een compleet servicepakket: van het inmeten en de installatie tot en met het onderhoud van uw traplift. Al onze tweedehands trapliften zijn uitgebreid gereviseerd en grondig getest. Uiteraard met garantie. Standaard 1 jaar. Laat u uw traplift na 12 maanden door ons onderhouden? Dan krijgt u gewoon opnieuw een jaar garantie. En ontstaat er tóch een storing, dan staat onze servicedienst dag en nacht voor u klaar.

 
Meer weten? In onze veelgestelde vragen leest u alles over gebruikte trapliften. U kunt uw vragen ook telefonisch stellen. Bel gerust met 0341-768071 voor een persoonlijk advies. Of vraag meteen een vrijblijvende traplift offerte aan.

Smienk Trapliften

Smienk Trapliften

Postbus 249
8070 AE Nunspeet
0341 768 071

E-mail: info@smienktrapliften.nl
Website: www.smienktrapliften.nl