Hulpmiddelen » Smienk Trapliften

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

Wordt het beklimmen van de trap in uw huis een uitputtingsslag? Bent u bang dat u onderweg valt, of werken uw benen niet meer goed mee? En wilt u toch graag zelfstandig thuis blijven wonen? Dan is een traplift voor u de oplossing. Met een traplift blijft elke ruimte in uw huis toch bewoonbaar en bent u niet afhankelijk van de hulp van anderen. Maar waarom zou u een nieuwe traplift aanschaffen als u een gebruikte traplift aan kunt schaffen van dezelfde kwaliteit, alleen duizenden euro’s goedkoper? Wie wil er nou niet duizenden euro’s besparen? Smienk Trapliften is dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

Tweedehands traplift – een slimme keuze

Een tweedehands traplift is een stuk voordeliger dan een nieuwe. Maar is een gebruikte traplift wel veilig? Past zo’n tweedehands traplift ook in úw woning? En mocht u inderdaad een tweedehands traplift kopen, hoe zit het met de installatie, het onderhoud en de service? U wilt niet het risico lopen dat uw traplift het begeeft en u niet meer naar boven of naar beneden kunt.

Solide tweedehands trapliften

Wij kunnen u gerust stellen. Als grootste Nederlandse leverancier van gebruikte trapliften biedt Smienk Trapliften een compleet servicepakket: van het inmeten en de installatie tot en met het onderhoud van uw traplift. Al onze tweedehands trapliften zijn uitgebreid gereviseerd en grondig getest. En ontstaat er tóch een storing, dan staat onze servicedienst dag en nacht voor u klaar.

Kies uw type trap en bekijk het aanbod

Meer weten? In onze veelgestelde vragen leest u alles over gebruikte trapliften. U kunt uw vragen ook telefonisch stellen. Bel gerust met 0341-768071 voor een persoonlijk advies. Of vraag meteen een vrijblijvende traplift offerte aan.

Smienk Trapliften

Postbus 249
8070 AE Nunspeet
0341 768 071

E-mail: info@smienktrapliften.nl
Website: www.smienktrapliften.nl