Over de Atlas van Zorg & Hulp » Samenwerken

Publicatiemogelijkheden

Binnen de Atlas van Zorg & Hulp staan kennis- en informatie delen centraal. Verbinden en elkaar versterken spelen hierbij een belangrijke rol. De Atlas van Zorg & Hulp is dan ook op zoek naar evenwichtige samenwerkingen (met wederzijds belang) zowel op zakelijk- als redactioneel vlak.

Veel samenwerkingspartners wensen graag onder de aandacht te komen bij onze doelgroep(en). Wij bieden hiervoor verschillende publicatiemogelijkheden:

Partnerregistratie

Is uw organisatie of initiatief actief binnen de wereld van zorg en welzijn, dan werken wij graag met u samen. Zo dragen we allemaal bij aan een optimale informatievoorziening. 

Persberichten, artikelen en events plaatsen

Voor diverse organisaties en stichtingen – die actief zijn op het gebied van zorg en welzijn – bieden wij de mogelijkheid om (pers)berichten, artikelen, ervaringsverhalen en/of events te plaatsen binnen onze nieuwsrubriek.

Adverteren

Het is ook mogelijk om te adverteren op de website. Voor meer informatie hierover, ook wat betreft de tarieven, kunt u contact met ons opnemen.

Vragen of interesse

Heeft u vragen of interesse ten aanzien van een samenwerking met de Atlas van Zorg & Hulp dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via redactie@zorghulpatlas.nl of via 06 184 237 99 (Contactpersoon: Angelique den Outer)