Over de Atlas van Zorg & Hulp » Samenwerken

Publicatiemogelijkheden

Binnen de Atlas van Zorg & Hulp staan kennis- en informatie delen centraal. Verbinden en elkaar versterken spelen hierbij een belangrijke rol. De Atlas van Zorg & Hulp is dan ook op zoek naar evenwichtige samenwerkingen (met wederzijds belang) zowel op zakelijk- als redactioneel vlak.

Veel samenwerkingspartners wensen graag onder de aandacht te komen bij onze doelgroep(en). Wij bieden hiervoor verschillende publicatiemogelijkheden:

Publicatiepakket

Voor een breed bereik is er een pakket samengesteld met verschillende effectieve PR mogelijkheden afhankelijk van de wensen en behoeften.

Persberichten, artikelen en events plaatsen

Voor diverse organisaties en stichtingen – die actief zijn op het gebied van zorg en welzijn – bieden wij de mogelijkheid om (pers)berichten, artikelen, ervaringsverhalen en/of events te plaatsen binnen onze nieuwsrubriek.

Adverteren

Het is ook mogelijk om te adverteren op de website. Voor meer informatie hierover, ook wat betreft de tarieven, kunt u contact met ons opnemen.

Vragen of interesse

Heeft u vragen of interesse ten aanzien van een samenwerking met de Atlas van Zorg & Hulp dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via redactie@zorghulpatlas.nl of via 06 184 237 99 (Contactpersoon: Angelique den Outer)