Hulpwijzer

Er zijn diverse voorzieningen en (financiële) regelingen die zelfredzaamheid en participatie kunnen bevorderen. Bij het regelen hiervan zijn diverse instanties en hulporganisatie betrokken. Binnen deze hulpwijzer vind je onder andere informatie over het aanvragen van diverse hulpmiddelen, voorzieningen en financiële regelingen en informatie omtrent studeren en werken met een functiebeperking.

Hulpmiddelen

Er zijn allerlei voorzieningen en hulpmiddelen om het leven met een beperking makkelijker te maken. Bijvoorbeeld hulpmiddelen bij dagelijkse activiteiten, vervoer, wonen en werk

Hulp bij schulden

Als uw financiële problemen u teveel worden, dan kunt u om hulp vragen. U kunt dan terecht bij een schuldhulpverleningsorganisatie in uw gemeente.

Hulp bij studie & onderwijs

Als je (chronisch) ziek bent of een beperking hebt, zijn er diverse mogelijkheden en voorzieningen om deel te kunnen (blijven) nemen aan het onderwijs en/of te gaan studeren.

Hulporganisaties

Medische zorg, voorzieningen en regeling zijn mogelijk vanwege geldende wet- en regelgeving.  Om deze wet- en regelgeving uit te voeren, zijn diverse instanties betrokken.

Handicare
Newtonstraat 35
1704 SB Heerhugowaard
072 75 111 75 | traplift@handicare.com | Website | Profiel
Wilt u een traplift oplossing die voldoet aan uw wensen en eisen? Handicare heeft met het grootste productassortiment voor elke situatie, elke trap en elk budget een oplossing. Als enige fabrikant met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen bent u bij Handicare gegarandeerd van de door uw gewenste service en kwaliteit.

Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A | 2861 GB Bergambacht
0800 444 777 2 | info@otolift.com | Website | Profiel
Bent u op zoek naar een goede, maar vooral betrouwbare traplift? Bij Otolift Trapliften bent u verzekerd van kwaliteit en service, en dat ook nog eens tegen een vriendelijke prijs. Door onze verschillende railsystemen, in eigen fabriek gemaakt, kunnen wij voor iedere trapsituatie en voor ieder budget een passende traplift leveren.

Smienk Trapliften
Postbus 249 | 8070 AE Nunspeet
0341-768071 | info@smienktrapliften.nl | Website | Profiel
Bent u op zoek naar een veilige en betaalbare traplift? Dan kunnen wij u helpen. Smienk Trapliften verkoopt gebruikte trapliften tegen zeer scherpe prijzen. Al onze liften worden voor plaatsing uitgebreid getest, gereviseerd en volledig op maat gemaakt. Standaard wordt er 5 jaar garantie op de traplift geleverd i.c.m. jaarlijks onderhoud.

Traplift-wijzer.nl
Werkgebied: Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Eindhoven, Zwolle, Rotterdam, Groningen
Contacformulier | Website
Wilt u een traplift aanschaffen? Op traplift-wijzer.nl vindt u informatie en onafhankelijke advies over alles wat met trapliften te maken heeft. Wij informeren u over de soorten trapliften, prijzen, merken, vergoedingen en nog veel meer. Naast het vinden van informatie en advies kunt u gratis en vrijblijvend tot 3 offertes vergelijken voor een traplift. Dit kan u tot 30% besparen op de prijs en helpt u bij het vinden van de beste trapliften leverancier voor uw situatie.